ΒΙΒΛΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΜΕΜΕ ΚΑΘΕΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑΑΓΟΡΑ
ΔΩΡΕΑΝΔΩΡΕΑΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ATELIER NETHYS
Easter Eggs coloring
ΔΩΡΕΑΝΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩΑΝΩ ΤΩΝΤΩΝ 30€30€

Μπορείτε πλέον να πραγματοποιήσετε τηλεφωνική παραγγελία, καλώντας μας στο +30+30 69797295026979729502 και δίνοντας μας την διεύθυνση αποστολής των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε.

Ανακαλύψτε παιδικά βιβλία ζωγραφικής για όλες τις ηλικίες, περιηγηθείτε σε παραμυθένιες ιστορίες με φανταστικά σχέδια και βρείτε τις προσφορές μας.

Διαθέτουμε πέντε διαφορετικά βιβλία ζωγραφικής για παιδιά, δύο από τα οποία συμπεριλαμβάνουν και μία μικρή ιστορία η οποία μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά με το σχέδιο και να δώσει κατευθύνσεις στο χρωματισμό.

Τα βιβλία μας καλύπτουν μια ευρεία ηλικιακή γκάμα των βιβλίων για παιδιά, ενώ διαθέτουμε βιβλία κατάλληλα για  3 έως 6 χρονών, για 6 έως 9, αλλά και για βιβλία ζωγραφικής ενήλικες, τα γνωστά βιβλία αντιστρες (antistress). Με αυτό τον τρόπο προσπαθούμε να καλύχουμε τα διάφορα στάδια ανάπτυξης του παιδιού, από την προσχολική ηλικία μέχρι και τον έφηβο.

Επίσης, ο συνδυασμός απλών περιγραμάτων με μικρές λεπτομέρειες στοχεύει στην ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας από μικρή ηλικία και στη βέλτιστη διαχείριση των εργαλείων ζωγραφικής-χρωματισμού.

Εκτός από τα βιβλία ζωγρφαικής-χρωματισμού, διαθέτουμε και παιδικά παραμύθια με ασπρόμαυρα σχέδια κατάλληλα για ζωγραφική-χρωματισμό. Έτσι τα βιβλία αυτά τα ονομάζουμε ιστορίες ζωγραφικής. 

Μέσα σε αυτά οι βασικοί ήρωες ξεκινούν ταξίδια σε φυσικά τοπία και ιστορικά μνημεία, ενώ παράλληλα καλούν τους αναγνώστες να συλλογιστούν για τον κόσμο γύρω τους και να αντιληφθούν τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και του πολιτισμού.Επίσης κάθε στίχος είναι ένα ταξίδι και κάθε σχήμα μια ιστορία που περιμένει να ζωντανέψει με τα χρώματα σας.

Στα παραμύθια ζωγραφικής του Atelier Nethys βρίσκετε επίσης τα παρακάτω στοιχεία: 
✨μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε τα συναισθήματα μας
✨βιώνουμε τη φιλία και
✨δε σταματάμε να ταξιδεύουμε!!

Γενικά, εμπνεόμαστε από τα πάντα γύρω μας, μια εικόνα, μια έκφραση, ένα βίωμα ή ένα διάλογο. Ολόκληρος ο κόσμος προσφέρει ερεθίσματα και είναι στο χέρι μας να τα αξιοποιήσουμε κατάλληλα προς δημιουργία. Θέλουμε τα βιβλία ζωγραφικής για παιδιά όχι μόνο να ψυχαγωγούν αλλά και να ενημερώνουν για σημαντικά θέματα όπως η προστασία του περιβάλλοντος και η διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς.

CraftingCrafting StoriesStories and ArtArt

www.atelier-nethys.com