Εξώφυλλο από το παιδικό βιβλίο με τίτλο Το βασίλειο της ζούγκλας, βιβλίο ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 3-5 ετών. Διάφορα ζώα της ζούγκλας αναπαρίστανται με ασπρόμαυρα σχέδια για χρωματισμό.
Πρώτη σελίδα από το από το παιδικό βιβλίο με τίτλο Το βασίλειο της ζούγκλας πάνω σε πράσινα φύλλα δέντρων, βιβλίο ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 3-5 ετών. Διάφορα ζώα της ζούγκλας αναπαρίστανται με ασπρόμαυρα σχέδια για χρωματισμό.
Βίντεο με τα σχέδια από το παιδικό βιβλίο με τίτλο Το βασίλειο της ζούγκλας, βιβλίο ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 3-5 ετών. Διάφορα ζώα της ζούγκλας αναπαρίστανται με ασπρόμαυρα σχέδια για χρωματισμό.
Οπισθόφυλλο από το παιδικό βιβλίο με τίτλο Το βασίλειο της ζούγκλας, βιβλίο ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 3-5 ετών. Διάφορα ζώα της ζούγκλας αναπαρίστανται με ασπρόμαυρα σχέδια για χρωματισμό.

ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ

Ένα βιβλίο ζωγραφικής και χρωματισμού γεμάτο χαριτωμένα ζώα της ζούγκλας, όπως ιπποπόταμους, λεοπαρδάλεις, τίγρεις, μαϊμούδες και πολλά άλλα. Ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 3-5, με απλά και διασκεδαστικά σχέδια.

Ο σχεδιασμός του με 114 σελίδες μονής-όψης (55 σελίδες σχεδίων), επιτρέπει τον ευχάριστο χρωματισμό χωρίς διαρροή χρώματος στα υπόλοιπα σχέδια. Προσφέρει επίσης ελεύθερο χώρο για ατομικές ζωγραφίες. 

Με σημαντικά οφέλη στη χαλάρωση, τη δημιουργικότητα και την ενίσχυση της φαντασίας, τα βιβλία ζωγραφικής και χρωματισμού προσφέρουν αρκετές ώρες ενασχόλησης και μάθησης στα παιδιά. 

Χρωματίστε και δώστε ζωή σε χαρούμενα μικρά λιονταράκια, ελεφαντάκια, αλιγάτορες μέχρι και παραδείσια πουλιά. Περιηγηθείτε στο μαγικό  κόσμο της ζούγκλας και απολαύστε την κάθε σελίδα!

Ιδανικό δώρο για την οικογένεια, τους φίλους και συμμαθητές. Κάθε σχέδιο μπορεί να αποκοπεί και να καδραριστεί για να στολίσει το παιδικό δωμάτιο! 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
210 x 210 mm
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ:
114
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΧΕΔΙΩΝ:
55
Date: