Εξώφυλλο από το παιδικό βιβλίο με τίτλο Το βασίλειο της θάλασσας, βιβλίο ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 3-5 ετών. Διάφορα ζώα της θάλασσας αναπαρίστανται με ασπρόμαυρα σχέδια για χρωματισμό.
Πρώτη σελίδα από το παιδικό βιβλίο με τίτλο Το βασίλειο της θάλασσας, βιβλίο ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 3-5 ετών. Διάφορα ζώα της θάλασσας αναπαρίστανται με ασπρόμαυρα σχέδια για χρωματισμό.
Βίντεο με σχέδια από το παιδικό βιβλίο με τίτλο Το βασίλειο της θάλασσας, βιβλίο ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 3-5 ετών. Διάφορα ζώα της θάλασσας αναπαρίστανται με ασπρόμαυρα σχέδια για χρωματισμό.
Οπισθόφυλλο από το παιδικό βιβλίο με τίτλο Το βασίλειο της θάλασσας, βιβλίο ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 3-5 ετών. Διάφορα ζώα της θάλασσας αναπαρίστανται με ασπρόμαυρα σχέδια για χρωματισμό.

ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

‘Ενα βιβλίο ζωγραφικής και  χρωματισμού γεμάτο χαριτωμένα ζώα της θάλασσας, όπως φάλαινες, καρχαρίες, δελφίνια, ψαράκια και πολλά άλλα. Ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 3-5, με απλά και διασκεδαστικά σχέδια. 

Ο σχεδιασμός του με 114 σελίδες μονής όψης (55 σελίδες σχεδίων) επιτρέπει τον ευχάριστο χρωματισμό χωρίς διαρροή στα υπόλοιπα σχέδια. Προσφέρει επίσης ελεύθερο χώρο για ατομικές ζωγραφιές. 

Με σημαντικά οφέλη στη χαλάρωση, τη δημιουργικότητα και την ενίσχυση της φαντασίας, τα βιβλία ζωγραφικής προσφέρουν αρκετές ώρες ενασχόλησης και εκμάθησης στα παιδιά. 

Χρωματίστε και δώστε ζωή σε χαρούμενα μικρά καβουράκια, χελωνάκια, τσιπούρες μέχρι και ψάρια φούσκες… Περιηγηθείτε στο μαγικό  κόσμο του βυθού και απολαύστε την κάθε σελίδα!

Ιδανικό δώρο για την οικογένεια, τους φίλους και συμμαθητές. Κάθε σχέδιο μπορεί να αποκοπεί και να καδραριστεί για να στολίσει το παιδικό δωμάτιο!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
210 x 210 mm
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ:
114
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΧΕΔΙΩΝ:
55
Date: