Η ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΩΝ

Στην κρυφή κοινωνία των ζώων, εκεί όπου τα ένστικτα συνυπάρχουν με τις αρετές, η Λέσχη των Ονειροπόλων μας προσκαλεί να αναδείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό. Μέσα σε φανταστικές πόλεις και μαγευτικά τοπία βρίσκονται οι πιο ξεχωριστοί χαρακτήρες ζώων. Με τις ιστορίες τους να ανθίζουν σαν λουλούδια, ο κάθε ένας εντυπωσιάζει με τη δική του ιδιαίτερη προσωπικότητα.

Σε αυτή τη Λέσχη, οι ήρωες μας δεν είναι εκείνοι που φορούν εντυπωσιακές στολές ή μαγικές κάπες, αλλά αυτοί που τολμούν να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους και να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.

Στις σελίδες αυτού του βιβλίου, ο αναγνώστης δε βρίσκει ένα απλό παραμύθι ούτε ένα απλό βιβλίο ζωγραφικής. Οι δυνατότητες που προσφέρει είναι πολλές καθώς συνδυάζει την αφήγηση με την ανάγνωση και τη ζωγραφική με τη λεπτή κινητικότητα.

Ο σχεδιασμός του με 76 σελίδες μονής όψης (30 σελίδες σχεδίων), επιτρέπει τον ευχάριστο χρωματισμό χωρίς διαρροή χρώματος στα υπόλοιπα σχέδια. Με σημαντικά οφέλη στη χαλάρωση, τη δημιουργικότητα και την ενίσχυση της φαντασίας, η ιστορία ζωγραφικής προσφέρει αρκετές ώρες ενασχόλησης και μάθησης. Χρωματίστε και ανακαλύψτε ξεχωριστούς ήρωες!

Ιδανικό δώρο για την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους και συμμαθητές. Κάθε σχέδιο μπορεί να αποκοπεί και να καδραριστεί για να στολίσει κάθε δωμάτιο! Προτείνεται για ηλικίες από 5 ετών και άνω.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
210 x 210 mm
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ:
76
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΧΕΔΙΩΝ:
30
Date: