Εξώφυλλο από το παιδικό βιβλίο με τίτλο Γάτες του Κόσμου Ταξίδια και περιπέτειες, βιβλίο ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 3-99 ετών. Διάφορες γάτες με ξεχωριστά φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά αναπαρίστανται με ασπρόμαυρα σχέδια σε διαφορετικά μέρη του κόσμου για χρωματισμό.
Βίντεο με τα σχέδια από το παιδικό βιβλίο με τίτλο Γάτες του Κόσμου Ταξίδια και περιπέτειες, βιβλίο ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 3-99 ετών. Διάφορες γάτες με ξεχωριστά φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά αναπαρίστανται με ασπρόμαυρα σχέδια σε διαφορετικά μέρη του κόσμου για χρωματισμό.
Οπισθόφυλλο από το παιδικό βιβλίο με τίτλο Γάτες του Κόσμου Ταξίδια και περιπέτειες, βιβλίο ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 3-99 ετών. Διάφορες γάτες με ξεχωριστά φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά αναπαρίστανται με ασπρόμαυρα σχέδια σε διαφορετικά μέρη του κόσμου για χρωματισμό.

ΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ένα βιβλίο ζωγραφικής και χρωματισμού γεμάτο μνημεία, φυσικά τοπία και πόλεις συντροφιά με παιχνιδιάρες γάτες. Κατάλληλο τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες, αποτελεί ένα βιβλίο σχεδιασμένο με προσοχή στις λεπτομέρειες που συνδυάζει την αγάπη για τα ταξίδια με το χαριτωμένο τετράποδο.

Ο σχεδιασμός του με 114 σελίδες μονής-όψης (55 σελίδες σχεδίων), επιτρέπει τον ευχάριστο χρωματισμό χωρίς διαρροή χρώματος στα υπόλοιπα σχέδια. Προσφέρει επίσης ελεύθερο χώρο για ατομικές ζωγραφιές. 

Με σημαντικά οφέλη στη χαλάρωση, τη δημιουργικότητα και την ενίσχυση της φαντασίας, τα βιβλία ζωγραφικής και χρωματισμού προσφέρουν αρκετές ώρες ενασχόλησης και μάθησης. 

Χρωματίστε και ταξιδέψτε ανά τον κόσμο παρέα με μια γάτα. Περιηγηθείτε από το Τόκυο μέχρι τη Νέα Υόρκη και απολαύστε την κάθε σελίδα!

Ιδανικό δώρο για την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους και συμμαθητές. Κάθε σχέδιο μπορεί να αποκοπεί και να καδραριστεί για να στολίσει κάθε δωμάτιο!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
210 x 210 mm
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ:
114
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΧΕΔΙΩΝ:
55
Date: