Εξώφυλλο του βιβλίου ζωγραφικής με τίτλο Άστρο ο Κοσμογάτος, με τον 'Αστρο χρωματισμένο με πορτοκαλί διαστημική στολή σε έναν κόσμο φαντασίας και περιπέτειας. Πρόκειται για μια περιήγηση σε διαστημικούς κόσμους φαντασίας που μας προσκαλούν να τους ανακαλύψουμε τόσο μέσω της ιστορίας όσο και μέσω των ασπρόμαυρων σκίτσων που μπορούν να χρωματιστούν.
Οπισθόφυλλο του βιβλίου ζωγραφικής με τίτλο Άστρο ο Κοσμογάτος, με τον 'Αστρο χρωματισμένο με πορτοκαλί διαστημική στολή σε έναν κόσμο φαντασίας και περιπέτειας. Πρόκειται για μια περιήγηση σε διαστημικούς κόσμους φαντασίας που μας προσκαλούν να τους ανακαλύψουμε τόσο μέσω της ιστορίας όσο και μέσω των ασπρόμαυρων σκίτσων που μπορούν να χρωματιστούν.

ΑΣΤΡΟ Ο ΚΟΣΜΟΓΑΤΟΣ

Στον απέραντο κόσμο του διαστήματος, ο Άστρο ο κοσμογάτος ταξιδεύει σε μακρινούς πλανήτες και βιώνει ξεχωριστές περιπέτειες.

Πρόκειται για μια περιήγηση σε διαστημικούς κόσμους φαντασίας που μας προσκαλούν να τους ανακαλύψουμε τόσο μέσω της ιστορίας όσο και μέσω των ασπρόμαυρων σκίτσων που μπορούν να χρωματιστούν.

Στις σελίδες αυτού του βιβλίου, ο αναγνώστης δε βρίσκει ένα απλό παραμύθι ούτε ένα απλό βιβλίο ζωγραφικής. Οι δυνατότητες που προσφέρει είναι πολλές καθώς συνδυάζει την αφήγηση με την ανάγνωση και τη ζωγραφική με την λεπτή κινητικότητα.

Ο σχεδιασμός του με 76 σελίδες μονής-όψης (35 σελίδες σχεδίων), επιτρέπει τον ευχάριστο χρωματισμό χωρίς διαρροή χρώματος στα υπόλοιπα σχέδια.

Με σημαντικά οφέλη στη χαλάρωση, τη δημιουργικότητα και την ενίσχυση της φαντασίας, η ιστορία ζωγραφικής προσφέρει αρκετές ώρες ενασχόλησης και μάθησης. Χρωματίστε και ταξιδέψτε στα πέρατα του διαστήματος!

Ιδανικό δώρο για την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους και συμμαθητές. Κάθε σχέδιο μπορεί να αποκοπεί και να καδραριστεί για να στολίσει κάθε δωμάτιο!

 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
210 x 210 mm
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ:
76
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΧΕΔΙΩΝ:
35
Date: