ΔΩΡΕΑΝΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩΑΝΩ ΤΩΝΤΩΝ 30€30€

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Το Atelier Nethys σας προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιθυμείτε:

  • Online Παραγγελία, μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος χρησιμοποιώντας την σελίδα καλάθι αγοράς.
  • Τηλεφωνική Παραγγελία, καλώντας μας στο +30 6979729502 και δίνοντας μας την διεύθυνση αποστολής των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αναφορικά με την πληρωμή των προϊόντων, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους: 

  • Πληρωμή με αντικαταβολή, πληρώνετε το αντίτιμο (με μετρητά ή κάρτα) κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στον εκάστοτε μεταφορέα. Η υπηρεσία της αντικαταβολής επιβαρύνεται με επιπρόσθετο κόστος 1,30€.
  • Πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα σε ασφαλές περιβάλλον τραπέζης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάρτες Visa ή Mastercard οποιασδήποτε τραπέζης είτε χρεωστική κάρτα που υποστηρίζει ηλεκτρονικές συναλλαγές. 
  • Πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι Google Pay, με τα στοιχεία που χρησιμοποιείται στις online αγορές σας.
  • Πληρωμή μέσω PayPal, ανακατευθύνεστε και αποπληρώνετε στη σελίδα PayPal.
ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ των παρακάτω μεθόδων αποστολής για να παραλάβετε την παραγγελία σας: 

  • Η Συνεργαζόμενη εταιρεία courier μεταφέρει το προϊόν στην πόρτα σας σε χρονικό διάστημα 1-7 εργάσιμες μέρες. Ως εργάσιμες ορίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία οι ημέρες από Δευτέρα έως και Παρασκευή.
  • Από Θυρίδες BoxNow ανά την Ελλάδα, μπορείτε να επιλέξετε στο καλάθι το επιθυμητό σημείο παραλαβής από τα πλησιέστερα διαθέσιμα στον ταχυδρομικό κώδικα που δηλώσατε.
    Παρακαλώ απευθυνθείτε στη σχετική σελίδα της εταιρείας για περισσότερες πληροφορίες ως προς την παραλαβή, καθώς και για τους όρους χρήσης της υπηρεσίες, πατώντας εδώ.

Προς το παρόν το Atelier Nethys πραγματοποιεί αποστολές μόνο εντός Ελλάδας (ηπειρωτικοί και νησιωτικοί προορισμοί).

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1)  Αποστολή με εταιρεία courier
Η τιμολογιακή πολιτική των μεταφορικών εξόδων αφορά σε παραγγελίες μέχρι 2kg (6 βιβλία) και διαχωρίζεται γεωγραφικά βάσει οδηγιών της συνεργαζόμενης εταιρείας σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα: 

Εντός Αττικής (και Σαλαμίνα) | + 2.00€ 

Χερσαίοι προορισμοί εντός Ελλάδας | + 2.00€       

Νησιωτικοί προορισμοί εντός Ελλάδας | + 2.90€  

Απομακρυσμένοι/Δυσπρόσιτοι χερσαίοι προορισμοί εντός Ελλάδας | + 4.00€  

Απομακρυσμένοι/Δυσπρόσιτοι νησιωτικοί προορισμοί εντός Ελλάδας | + 4.40€ 

Τα παραπάνω υπολογίζονται αυτόματα στην ενότητα “ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ“, πριν το τελικό στάδιο πληρωμής, με την εισαγωγή της διεύθυνσης παραλαβής.

 

Σημειώνουμε ότι: 

Για όλα τα έξοδα αποστολής δεν επιβαρύνεστε με ΦΠΑ και για αγορές άνω των 30€  δεν επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα.

Η υπηρεσία αντικαταβολής υπολογίζεται με επιπρόσθετο κόστος +1.30€ στα ανάλογα μεταφορικά έξοδα.

To Atelier Nethys δε φέρει ευθύνη για τυχόν ανατιμήσεις στα μεταφορικά κόστη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας online ακολουθώντας το link από τη σελίδα μας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, εισάγοντας τον κωδικό που σας έχει αποσταλεί.

 

2) Αποστολή μέσω της υπηρεσίας BoxNow 

Η τιμολογιακή πολιτική για την αποστολή μέσω των θυρίδων αφορά σε παραγγελίες μέχρι 6 βιβλία και ανέρχεται στο κόστος των + 2.00€
Προς το παρόν δεν παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής κατά την παραλαβή του πακέτου από τη θυρίδα BoxNow μέσω αντικαταβολής.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗς ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας κατεστραμμένα ή σε μη αποδεκτή κατάσταση, σας επιστρέφουμε το αμεσότερο το αντίτιμο του προϊόντος(ως δηλώνεται στη σελίδα μας) στον τρόπο πληρωμής που έχετε δηλώσει.

Απαιτείται να μας ενημερώσετε μέσω email για την κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν σας, συνοδευόμενο με εικόνες της κατάστασης (κατεστραμμένη συσκευασία) έως τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή, ώστε να επικοινωνήσουμε σχετικά με την εταιρεία αποστολής.

Σε περίπτωση αντικαταβολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να μας ενημερώσετε για τα στοιχεία λογαριασμού που επιθυμείτε να κατατεθεί το ποσό.

Σημειώνουμε ότι:

Δεν επιστρέφεται το αντίτιμο σε περίπτωση που η καταστροφή έχει παρέλθει της παραλαβής.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση ευθύνης της Επιχείρησης για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας του προϊόντος, δικαιούστε κατ’ επιλογήν σας:

1) να απαιτήσετε, χωρίς επιβάρυνσή σας, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο, εκτός αν μία τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες,

2) να ζητήσετε μείωση του τιμήματος 

3) να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση πώλησης, εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα.

Εάν επιλέξετε τη διόρθωση ή την αντικατάσταση του προϊόντος η Επιχείρηση οφείλει να προβεί σε διόρθωση ή αντικατάσταση σε εύλογο χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε τη σχετική σελίδα με τους Όρους Χρήσης.

Ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που χρησιμοποιήσατε μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν, είτε μέσω κούριερ είτε μέσω BoxNow, επωμιζόμενοι το κόστος. Για επιστροφές μέσω BoxNow πατήστε παρακάτω: 

 

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

Σύμφωνα με τον Ν.2251/1994 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. 

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε με την συμπλήρωση και αποστολή του εντύπου υπαναχώρησης που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος εντός της ως άνω δεκατετραήμερης προθεσμίας και την αποστολή της α) είτε στην ταχυδρομική διεύθυνση της επιχείρησης (Σάμου 24Α, Κορυδαλλός, τ.κ.18120) β) είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση atelier.nethys@gmail.com.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε τη σχετική σελίδα με τους Όρους Χρήσης.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ

Χαρίστε ένα βιβλίο σε αγαπημένα πρόσωπα! 

Όλα τα προϊόντα σας αποστέλλονται σε συσκευασία δώρου (ανά 2 τεμάχια), χωρίς καμία έξτρα χρέωση.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ?

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση email atelier.nethys@gmail.com είτε μέσω της σελίδας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

CraftingCrafting StoriesStories and ArtArt

www.atelier-nethys.com